How to Apply ?

+

You are welcome to visit us, learn more about our school and meet our staff in person, where you can join our Free Trial Sessions, fill in a Registration Form, or download it here, fill it out and send it back to us via email (ses_care@ses.sch.id).

For Primary and Middle School enrollments, we require future students to take an Admission Test (English, Bahasa Indonesia and Maths) and Internal Psychological Evaluation (if needed), to provide us with the basic knowledge of the students’ academic performances and psychological conditions.

SES School Pekanbaru also provides Free Trial Classes (1-3 days max.) for potential Play Group, Kindergarten, Primary and Middle School students that will allow you and your child/children to experience our services before you decide to actually enroll.  Please contact us to make an appointment for Trial Classes.

Kami sangat menantikan kehadiran Anda di Sekolah kami, agar dapat lebih memahami apa yang kami miliki dan bertemu langsung dengan staff-staff kami, dimana Anda bisa mencoba Sesi Coba Gratis (Free Trial Sessions) dan/atau mengisi formulir pendaftaran.

Untuk pendaftaran SD dan SMP, kami meminta calon anak didik untuk mengerjakan Tes Masuk (English, Bahasa Indonesia dan Maths) dan Evaluasi Psikologis (jika dibutuhkan), untuk memberikan kami pemahaman yang lebih lengkap mengenai kondisi akademis dan psikologis anak.

Sekolah SES Pekanbaru juga menyediakan Kelas Coba Gratis (1-3 hari max.) untuk calon anak didik Play Group, TK, SD dan SMP, yang akan memberikan Anda dan anak Anda kesempatan untuk mengalami sendiri pelayanan akademis kami sebelum memutuskan untuk bergabung.  Silahkan menghubungi staff kami untuk mendaftar program ini.

Career

+

We believe that people are our greatest asset, which is why we invest our resources in developing our employees through a comprehensive learning and people development program to ensure that they grow to be the best version of themselves and become valuable part of the organization

Kami percaya bahwa Sumber Daya Manusia adalah aset terbesar kami, itulah sebabnya kami berinvestasi terhadap pengembangan karyawan melalui program pembelajaran dan pengembangan Sumber Daya Manusia yang komprehensif untuk memastikan bahwa mereka tumbuh menjadi versi terbaik dari diri mereka sendiri dan menjadi bagian yang berharga dari organisasi.

Join us in delivering high-quality learning and facilitating a joyful educational experience at SES School.
Bergabunglah bersama kami dalam memberikan pembelajaran berkualitas tinggi dan memfasilitasi pengalaman Pendidikan yang menyenangkan di Sekolah SES.

Please send your resume to adm.sekolahses@gmail.com or drop your hardcopy application at SES School, Soekarno Hatta street No.98 Pekanbaru.
Silahkan kirim resume ke adm.sekolahses@gmail.com atau kirimkan lamaran hardcopy ke Sekolah SES, Jalan Soekarno-Hatta no.98 Pekanbaru.

Available positions (Posisi yang tersedia) :
1. Teacher (Guru)
Qualifications as follows (Kualifikasi sebagai berikut) :
• Male/Female age 23 – 35 years old (Pria/Wanita usia 23 – 35 tahun)
• Min. Bachelor Degree of Teachers Training & Education Faculty/Equivalent (Pendidikan Min. S1 Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan (FKIP)/Sederajat sesuai mata pelajaran)
• Creative, discipline, responsible, and enjoy working with and being around children. (Kreatif, disiplin, bertanggung jawab dan menyayangi anak-anak)

2. Accounting Staff (Karyawan Keuangan)
Qualifications as follows (Kualifikasi sebagai berikut) :
• Male/Female age max. 30 years old (Pria/Wanita usia max 30 tahun)
• Min. Vocational High School Graduate in Finance/Accounting (Pendidikan min. SMK Akuntansi/Keuangan)
• Having a Class C Driver’s License (Mempunyai SIM C)

+

It is our pleasure to welcome you to SES School Pekanbaru. We would love for you to take time to contact us to get to know us better and let us know how we can help you in any way to choose the best school for your children. Please leave a comment or question and inquiry below and we will respond to you as soon as possible. Thank you for visiting our website.

Adalah sebuah kehormatan bagi kami untuk menyambut Anda di Sekolah SES Pekanbaru.  Kami akan dengan senang hati menjelaskan segala sesuatu yang Anda perlukan dan membantu Anda dalam memutuskan Sekolah terbaik bagi putra-putri Anda.  Silahkan tinggalkan komentar atau pertanyaan di bawah ini dan kami akan memberikan tanggapan secepatnya.  Terima kasih telah mengunjungi website kami.

Jalan Soekarno Hatta 98 Pekanbaru 28000, Riau Indonesia

Phone : +761 39507